Поліція шукає свідків автотрощі поблизу села Забороль

Поліція шукає свідків автопригоди, яка трапилася 7 жовтня о 6:45 на трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне», між селами Забороль та Богушівка Луцького району за участі автомобілів Toyota Auris та Toyota Avensis.

Нагадаємо, внаслідок ДТП обидва водії та двоє пасажирів Toyota Auris, серед яких була 5-річна дівчина, отримали тілесні ушкодження. Постраждалих госпіталізували, — пише ГУНП у Волинській області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хлопець, який дивом вижив у страшній автотрощі в Заборолі, потребує негайної допомоги

Всі потерпілі – жителі Волинської області. У результаті зіткнення автомобіль Toyota Auris загорівся. Легковик Toyota Avensis зазнав значних механічних ушкоджень. Минулої п’ятниці, 15 листопада, водій автомобіля «Toyota Avensis» помер у лікарні.

Читать также:  Долар і євро дешевшають: курс валют у Луцьку на 7 листопада

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рятували постраждалих водії, які їхали трасою: подробиці жахливої аварії неподалік Луцька

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

З метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження поліцейські звертаються до людей, котрі були свідками аварії, невідкладно повідомити до поліції за номерами телефонів: 099-230-15-88 або 102.

Читать также:  Волонтери готують подарунки для сина загиблого Героя-танкіста з Волині