Садиба Синя гора на Буковелі (Поляниця)

0
273

Можливість чудово відпочити протягом усього року надають курорти Західної України. Комфортна садиба Синя гора на Буковелі (Поляниця) зведена в екологічно чистому куточку. На території комплексу знаходяться затишні будиночки, оснащені всім необхідним для повноцінного відпочинку.

Можливість гарненько попаритисяГарна «парилка» доповнить будь-яку подорож. Баня на дровах доступу відпочиваючим. Розрахована на одночасне ходіння до шести осіб. Гості самостійно вибирають комфортний температурний режим в межах від +70 С до + 120 С. Позитивний ефект сауни на організм реклами не потребує. Вже після одного візиту в норму приходить робота ЦНС, обмін речовин. Сауна тут облаштована за всіма правилами безпеки. Поруч з нею розташований басейн з прохолодною чистою водою.

Читать также:  Кто из мужчин по знаку зодиака способен на глубокие чувства в любви

Повноцінне харчування для насиченого відпочинкуПодорож в Буковель включає безліч приємних деталей. Для того щоб скрізь встигнути, потрібно запастися силами. У рекреаційному комплексі пропонують повноцінне харчування у власному ресторані. У меню представлені кращі зразки національної та європейської кухні, приготовані з любов’ю професіоналами. В роботі кухарі використовують тільки свіжі продукти. Шанувальники здорового способу життя і ті, хто дотримується дієти, не залишаться розчарованими. Чимало уваги під час складання меню приділено дітям. Для них кухарі приготують чимало смачних і корисних сюрпризів. Ресторан включає великий банкетний зал. Його можна орендувати для проведення урочистих заходів.

Чим запам’ятається відпочинок в приватній садибіГостинна Західна Україна відома чудовою природою, м’яким кліматом і розвиненою туристичною інфраструктурою. До послуг відпочиваючих прокат спортивного інвентарю, можливість посидіти поблизу мангала, повноцінна майданчик для малюків. Перелік послуг для клієнтів на цьому не закінчується:

  • можливість орендувати конференц-зал;
  • доступ в мережу інтернет;надання сервісу в номерах;можливість замовити екскурсії;
  • безкоштовна парковка для відпочиваючих;
  • можливість організувати трансфер.
Читать также:  Варенье из вишни

Поїздка в Буковель стає простіше і набагато зручніше. В режимі онлайн можна ознайомитися з переліком послуг, дізнатися вартість проживання і супутніх послуг. Як тільки потенційний клієнт знайшов все необхідне, залишиться тільки забронювати потрібний номер. При цьому не потрібно платити втридорога, адже на порталі вказані ціни без участі посередників.