Візьміть фужер елю та приготуйтеся до похмілля, оскільки компанія Wizard Games розробила нову слот-гру DigiDrop, яка дає виплати, коли числові символи приземляються на барабанах 3×1, щоб подати значення множника.

Джої Хуртадо, керуючий директор Wizard Games, сказав:

«Октоберфест — це час святкування простих радощів життя, і в слоті Bier Haus Riches наша команда дизайнерів вловила цю суть веселощів, створивши дуже приємний і захоплюючий слот, особливо, коли для нього є безкоштовні фріспіни. Реалізація хітової механіки DigiDrop робить цей слот ще одним важливим релізом у нашій дорожній карті, і ми з нетерпінням чекаємо, коли побачимо, як гравці сприймуть його на ринках по всьому світу».

На барабанах можуть з’являтися кренделі у формі цифр від одного до десяти, а також 00, .5 і 0. Виграші видаються, коли цифри випадають на барабанах у формі, яка є правильною цифрою.

Читать также:  Как придумать, что готовить на ужин

Ці цифри будуть працювати як множник, додаючись до початкової ставки гравця, щоб отримати виграшну виплату. Є також символи-блокатори у вигляді ромбоподібних кренделів, які не дають цифрам з’являтися на барабанах.

casinos

У грі також випадатимуть наповнені пивом склянки, у результаті барабани розширюються до 3×3, коли на ігровому полі одночасно випадають дві або більше. Ці розширені барабани обертаються один раз, щоб отримати можливість створити додаткові виграші, в той час як символи, що запускають, залишаються на своїх місцях.

Читать также:  Оливковое масло: польза и методы получения

Випадання додаткового скаттера під час розширення барабанів активує функцію безкоштовного обертання. Цей режим гри надає гравцю десять безкоштовних обертів на ігровому полі 3×3. Кожен додатковий скаттер, що випав під час безкоштовних обертань, дарує додаткові безкоштовні обертання.