Волинська облспоживспілка програла Луцькраді справу щодо Старого ринку у Верховному Суді

Луцька міська рада у Верховному суді України виграла справу у Волинської облспоживспілки, що стосується земельної ділянки Старого ринку. Предмет суперечки у цій справі стосується забезпечення позову шляхом заборони відчуження земельної ділянки, її поділу, реєстрації в ДЗК та інше.

Про це повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

Волинська облспожиспілка подала заяву до Господарського суду Волинської області про забезпечення позову шляхом накладення вищевказаних заборон. У задоволенні цього клопотання суд відмовив. Після цього Волинська облспоживспілка подала апеляцію, й суд апеляційної інстанції скасував ухвалу Господарського суду Волинської області та постановив нове рішення, яким частково задовольнив клопотання Волинської облспоживспілки шляхом накладення заборони відчуження земельної ділянки, її поділу, реєстрації в ДЗК.

Читать также:  Міністр освіти Новосад заявила, що в Україні забагато вчителів

Луцька міська рада подала касаційну скаргу і за результатами її розгляду Верховний Суд України постановив скасувати рішення суду апеляційної інстанції, який вжив заходів забезпечення позову та наклав заборони на ділянку та залишив у силі ухвалу Господарського суду Волинської області про відмову у задоволенні заяви Волинської облспоживспілки.

Волинська облспоживспілка програла Луцькраді справу щодо Старого ринку у Верховному Суді