Коагулограма у Києві біля метро

Одне з найбільш популярних і поширених досліджень в медичній практиці — коагулограма. Це специфічний аналіз крові, який дозволяє зробити важливі висновки не тільки про загальний стан організму, але й також діагностувати серйозні захворювання. Дослідження не вимагає спеціальної підготовки і проводиться як у дорослих, так і у дітей.

Ви можете здати аналіз на коагулограму у лабораторії ІГР ЛАБ. Ми пропонуємо якісну лабораторну діагностику за доступними цінами з швидким отриманням результатів аналізів на руки.

Коли потрібно здавати аналіз на коагулограму?

Коагулограма відноситься до дуже поширених і частих видів дослідження. Вона проводиться за рекомендацією лікаря. Основні показання для аналізу:

  1. Планове оперативне втручання. У такому випадку аналіз виконується у обов’язковому порядку для виключення ризику великої кровотечі та інших ускладнень під час операції.
  2. Вагітність. У вагітних аналіз дає можливість своєчасно діагностувати цілий ряд проблем. Наприклад, такий стан, як початок передчасного відшарування плаценти, що загрожує життю дитини і матері.
  3. Схильність до тромбоутворення.
  4. Лікування антикоагулянтами — для контролю ефективності терапії і визначення рівня згортання крові.
  5. Хвороби печінки, захворювання серцево-судинної системи, стану після перенесеного інсульту і інфаркту.
Читать также:  Преимущества применения препаратов на натуральной основе

В обов’язковому порядку аналіз виконується у пацієнтів з великими кровотечами будь-якої локалізації. Саме цей аналіз дозволяє визначити причину патології і оперативно провести її корекцію.

Переваги здачі аналізу на коагулограмму в медичному центрі ІГР

Коагулограма — поширений лабораторний аналіз, який можна здати в будь-якої медичної лабораторії. Незважаючи на це, ми рекомендуємо вам звернутися до лабораторії ІГР ЛАБ. Ми максимально відповідально підходимо до своєї роботи і пропонуємо якісну лабораторну діагностику за доступними цінами.

Наші кваліфіковані лікарі-лаборанти розуміють весь тягар відповідальності, тому виконують усі без винятку дослідження з максимальними показниками точності.

Крім того, якщо вас цікавить аналіз на згортання крові у Києві, то ціна у нас буде більше, ніж доступною. Ми цінуємо кожного відвідувача, тому пропонуємо доступний прайс. Ознайомитися з цінами на аналізи, а також списком лабораторних досліджень, які ви можете здати у ІГР ЛАБ, ви можете на офіційному сайті клініки.

Читать также:  Аллергия на сладкое

Приходьте до нас в будь-який зручний час. У нас немає довгих черг, хамства з боку медичного персоналу. Наші лікарі не втрачають, не плутають аналізи, тому ви можете бути впевнені в якості діагностики.

У разі необхідності ви можете записатися до одного з фахівців нашої клініки, щоб отримати розшифровку аналізу в найкоротші терміни.

Чи потрібна спеціальна підготовка до аналізу?

Кров на коугулограмму в плановому порядку береться з вени. Забір виконується вранці, після перерви в прийомі їжі не менше 8 годин. Безпосередньо перед аналізом пацієнтові дозволяється випити невелику кількість чистої негазованої води.

Якщо на момент здачі аналізу людина приймає будь-які лікарські препарати (наприклад, аспірин або НПЗЗ), необхідно повідомити про це лікаря-лаборанта, так як деякі медикаменти здатні спотворювати результати дослідження.