Польза спирулины

Морські водорості давно застосовуються людиною. Унікальний склад синьо-зеленої мікроводорості, зробили її справжньою знахідкою ще сотню мільйонів років тому. Племена ацтеків вже тоді приймали в їжу спіруліну, а сьогодні вона затребувана навіть в медицині.

Ця водорість багата цілим комплексом вітамінів, та й зміст їх досить велике. Повний комплекс вітамінів групи В, вітаміну А і А1, С і Е, Н і нікотинова кислота. Всі необхідні для нормального функціонування мінерали, теж містить спіруліна. Вона багата залізом, магнієм, калієм, селеном, цинком, кальцієм. Такі важливі для організму солі і травні ферменти, жирні кислоти і нуклеотиди, теж містяться в ній. На превеликий подив, серед усього різноманіття вітамінів в спіруліні абсолютно немає вітаміну D.

Якщо говорити про харчову цінність синьо-зелених мікроводоростей, то вона дуже багата білками і вуглецями, при цьому вміст жирів дуже мінімально.

Читать также:  Коричневые сопли: почему важно вовремя начать лечение?

Виходячи з усього перерахованого, можна сміливо зробити висновки, що саме цей продукт допоможе людині підтримувати імунітет в належному стані. Це відмінний профілактичний засіб від простудних захворювань. Вона чудово позначається на роботі серцево-судинної системи, печінки і травному тракті. З її допомогою можна вивести непотрібні шлаки, шкідливий холестерин, очистити кров. Шкіра і волосся будуть безмірно вдячні, тому, хто регулярно включає її в свій раціон. Дуже добре спіруліна позначається і на роботі щитовидної залози, особливо в тому випадку, якщо спостерігається гіпотиреоз. Це чудовий засіб для профілактики онкологічних захворювань. А також благодійно позначається на роботі нервової системи і нормалізації сну, завдяки такому великому спектру вмісту вітамінів групи В.

Читать также:  Пройдет или пора бежать к врачу?

Купити цей унікальний засіб можна на сайті https://sz.lviv.ua/superfudy/spirulina/. особливо це стане в нагоді жінкам, які турбуються про свій зовнішній вигляд. Спіруліна допомагає впоратися з низкою проблем, таких як прищі і вугрі, омолодить і нормалізує сухість і жирність шкіри. А для бажаючих схуднути цей продукт корисний тим, що позначається на прискоренні метаболізму.

Для чоловіків, цей унікальний продукт принесе вирішення проблем з потенцією, допоможе посилити лібідо і нормалізує гормональний фон.

Спіруліну можна вводити в раціон дітей з раннього віку, додаючи її в якості біологічно активної добавки і поступово збільшуючи кількість. Вона також матиме позитивний вплив на вагітних і годуючих жінок.